Mourinho jedva izbjegao pad, pa ljubio komadić papira

S meča United - Anderlecht

Mourinho jedva izbjegao pad, pa ljubio komadić papira

E. Škorić

Nakon velike drame Manchester United je sinoć pobijedio Anderlecht poslije 120 minuta igre i plasirao se u polufinale Evopske lige.

United se mučio s Anderlechtom u revanšu četvrtfinala Evropske lige, ali je golom Marcusa Rashforda u produžecima došao do 2:1 pobjede i danas čeka rivala u polufinalu.

Jose Mourinho na kraju može da bude zadovoljan, mada je i sam pored terena strepio 120 minuta, no jasno vjerovao je u slavlje na kraju.

Dešavale su se zanimljive stvari na Old Traffordu. Mourinho je u jednom trenutku zamalo pao na travnjak nakon što je izgubio ravnotežu, a fotografi su ga ulovili kako ljubi komadić papira 15 minuta prije kraja meča.

Šta je pisalo na papiriću, to engleski novinari nisu uspjeli otkriti. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi