Mourinho konačno objasnio zašto je tokom svog boravka u Unitedu sve vrijeme živio u hotelu
Mourinho je istakao da mu je puno lakše bilo da živi u hotelu, nego u svom stanu gdje bi morao o svemu da brine

Portugalac je izabrao lakše rješenje

Mourinho konačno objasnio zašto je tokom svog boravka u Unitedu sve vrijeme živio u hotelu

S. Pašalić

Jose Mourinho se nedavno vratio u Premier ligu nakon što je preuzeo Tottenham.

Portugalac je prethodno vodio Manchester United tri godine, ali je u decembru prošle godine dobio otkaz i od tada nije vodio nijedan klub.

Mourinho je međutim tokom cijelog svog boravka u Unitedu živio u hotelu Lowry u Manchesteru, a uoči utakmice njegovog Tottenhama protiv svog bivšeg kluba on je objasnio i zašto je to uradio.

"Da li je čudno da sam odsjeo u hotelu?" upitao je Mourinho. "Znate li kako bih bio nesretan? Bio bih nesretan da sam sam u kući."

"Morao bih čistiti, ne želim to. Morao bih peglati, ne znam kako. Moram kuhati, kuhao bih pržena jaja i kobasice - to je jedino što mogu učiniti."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bio bih vrlo nesretan. Živio sam u nevjerovatnom stanu, to nije bila soba. Cijelo je vrijeme bio moj. Nisam mora otići nakon jedne sedmice"

"Ne, bio je moj. Ostavio sam sve tamo, imao sam televiziju, knjige, kompjuter. Bio je stan, ali sa: 'Donesite mi kafu s mlijekom, molim vas' ili 'Ne želim sići na večeru, ponesite večeru' sam imao sve. Da sam sam u stanu bilo bi teže. Bio sam dobro, više nego dobro", objasnio je Mourinho.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi