Mourinho konačno priznao šta mu se ne sviđa kod Wengera

Portugalac iskren

Mourinho konačno priznao šta mu se ne sviđa kod Wengera

Portugalac Jose Mourinho i Francuz Arsene Wenger godinama imaju loše odnose.

Njih dvojica se rukuju samo kada moraju, a ponekad ni tada. Duga je historija njihovih verbalnih, ali i fizički duela, a portugalski stručnjak na klupi Manchester Uniteda otkrio je šta mu to smeta kod njegovog kolege na klupi Arsenala.

"Jučer nismo imali problema. Rukovali smo se prije i poslije utakmice. Ipak, tokom utakmice je radio ono što me je uvijek nerviralo kod njega - vršio je pritisak na četvrtog sudiju sve vrijeme", rekao je Mourinho.

Podsjetimo, Arsenal je jučer pobijedio Manchester United sa 2:0, a to je bila prva ligaška pobjeda Arsena Wengera protiv Josea Mourinha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti