Mourinho nije mogao bez provociranja navijača Arsenala

Izjava Portugalca nakon meča

Mourinho nije mogao bez provociranja navijača Arsenala

Manchester United je danas doživio prvi poraz u Premiershipu još od 23. oktobra i to od Arsenala na Emiratesu, a rezultat je bio 2:0.

Treneru Crvenih đavola Joseu Mourinho bio je ovo prvi poraz od Wengera u Premiershipu i tek drugi u 17 međusobnih mečeva. 

Portugalac nije mogao izdržati nakon meča da ne provocira navijače Topnika.

"Oni su pogađali, pobijedili i navijači Arsenala su konačno sretni nakon mog napuštanja stadiona. Ovo je prvi put da ih vidim da se smiju, da ih vidim kako uživaju. Oni to zaslužuju jer su sjajan tim i navijači takvog kluba zaslužuju uživati", bio je ironičan Jose nakon meča.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Portugalac je također dodao da je borba za prva četiri mjesta za njegovu ekipu gotova i da se oni sada potpuno okreću Evropa ligi preko koje će pokušati izboriti nastup u Ligi prvaka naredne sezone.

Podsjetimo, u prvom meču polufinala Evropa lige Crveni đavoli su slavili u gostima protiv Celte sa 1:0.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi