Mourinho kritikovao pojedine igrače nakon današnjeg  remija

Uvijek je neko drugi kriv

Mourinho kritikovao pojedine igrače nakon današnjeg remija

Edmir Škorić

Tottenham je danas remizirao u gostima kod Burnleyja (1:1), a menadžer londonskog tima Jose Mourinho kritikovao je svje igrače.

Mourinho je na teren poslao izmijenjen sastav, odmorivši svoje glavne zvijezde za duel s Leipzigom u osmini finala Lige prvaka, no oni kojima je dao šansu nisu se baš pokazali u najboljem svjetlu.

"Očekivao sam više od onih koji su bili odmorniji. Neki od njih moraju da razumiju šta znači Premier liga. Trenerima je potrebna pomoć igrača. Moramo zajedno sarađivati ako želimo napredovati", izjavio je Mourinho.

Nakon što je upitan da li se ono što govori odnosi na Ndombelea, Mourinho je kratko odgovorio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nadam se da bi sljedeće sezone mogao da bude fantastičan".

Tottenham je sada osmi na tabeli sa 41 bodom, no sada će pokušati da nadoknadi gol zaostatka u meču osmine finala protiv Leipziga, dok će se do kraja sezone u Premier ligi boriti za četvrto mjesto i ponovni plasman u elitu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi