Mourinho: Liverpool je parkirao bus ispred gola protiv nas

Portugalski stručnjak promijenio priču

Mourinho: Liverpool je parkirao bus ispred gola protiv nas

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda remizirali su na gostovanju protiv Liverpoola u okviru 8. kola Premiershipa.

Crveni đavoli odigrali su najlošiju utakmicu u ovoj sezoni, a navijači ovog kluba razočarani su defanzivnom igrom Uniteda. Ipak, dva dana nakon utakmice Jose Mourinho je počeo pričati drugu priču. Portugalski stručnjak sada tvrdi da je Liverpool taj koji se branio na utakmici.

"Nismo ostvarili rezultat koji smo željeli. Otišli smo pobjedu, ali smo osvojili samo bod. Niste fer kada hvalite toliko Liverpool, oni su ti koji su igrali defanzivno i parkirali su autobus ispred svog gola", rekao je Mourinho.

Portugalski stručnjak je dodao da je njegovoj ekipi bilo nemoguće igrati ofanzivnije jer su se Redsi branili sa 11 igrača. Ipak, trener Uniteda nije želio komentarisati zicere koje je ekipa Jurgena Kloppa promašila u drugom poluvremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi