Mourinho: Moguće je da Rooney ode na kraju sezone
FOTO: EPA

Trener Manchester Uniteda

Mourinho: Moguće je da Rooney ode na kraju sezone

  Portugalski trener Jose Mourinho izjavio je da nije isključena mogućnost da Wayne Rooney napusti Old Trafford. 

O odlasku engleskog napadača iz Manchester Uniteda se špekuliše već mjesecima. Zovu ga Kinezi, no njih je hladno odbio, dok na poziv iz redova Evertona u kojem je započeo nogometnu karijeru nije mogao ostati hladan.

"Nije isključeno da na kraju sezone Rooney napusti Old Trafford. Nikad se ne zna, može za njega doći nemoralna ponuda. No, o tome mora odlučiti i sam Wayne", izjavio je Mourinho za britanske medije.

Osvrnuo se Mourinho potom i na sebe. Rekao je da nije "čudovište" ni "arogantan" kako su ga opisali mediji. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Stvarno nisam loš, ni arogantan ni naporan na poslu. Ako ne vjerujete, moram vam reći da niko ne pobjegne kad dođem na sredinu terena na treningu", dodao je Portugalac. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi