Mourinho: Ne dolazim po osvetu

Portugalac pred dvoboj protiv Chesleaja

Mourinho: Ne dolazim po osvetu

Fudbaleri Manchester Uniteda gostovat će kod Chelseaja u ponedjeljak navečer u okviru četvrtfinala engleskog FA Cupa.

Bit će to prvi duel Mourinha pritiv Chelsea od oktobra prošle godine kada je Chelsea slavio sa visokih 4:0, a Antonio Conte prilično isprovocirao Josea Mourinha jer je slavio i četvrti gol svoje ekipe te dizao publiku na noge.

Mourinho je pred ovaj meč rekao da ne dolazi po osvetu.

"Nisam željan osvete. Ne želim ništa loše ili pogrešno. Mislim da će biti više pozitivnih stvari kao, naprimjer, što ću sresti Garyja Stakera u tunelu prije i poslije meča. To mi je veoma blizak prijatelj. Ako je ovaj meč različit, onda je različit na pozitivan način. Nije drugačije na negativan način", rekao je Mourinho. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da će Chelsea i Manchester United svoj meč četvrtfinala FA Cupa igrati u ponedjeljak od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi