Mourinho ne prašta: Lajk 'došao glave' zvijezdi Uniteda

Valencia se sada može samo kajati

Mourinho ne prašta: Lajk 'došao glave' zvijezdi Uniteda

Edmir Škorić

Uzalud se Antonio Valencia izvinjavao, Jose Mourinho ga je izbacio iz tima za duel s Newcastleom.

Manchester United danas dočekuje Newcastle, a među 18 nema Valencije. Po svemu sudeći je iskusnom beku glave došao lajk na fotografiju ispod koje je pisalo kako bi Mourinho trebao da napusti klub.

Smatralo se to kao Valencijin nož u leđa svom menadžeru, pa je Mourinho odlučio da ne računa na njega za duel s Newcstleom, a uzaludna su bila i njegova izvinjenja nakon svega.

"Jučer sam na Instagramu 'lajkao" fotografiju bez čitanja teksta. To nije onako kako ja vidim klub i izvinjavam se. Podržavam menadžera i saigrače i svi dajemo sve od sebe da poboljšamo rezultate", istakao je Valencia.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi