Mourinho: Ne znam da li će Hazard igratI
Foto: EPA

Chelsea igra protiv gradskog rivala West Hama

Mourinho: Ne znam da li će Hazard igratI

Endin Čaušević

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho odbio je danas otkriti da li će Eden Hazard igrati protiv West Hama.

Mourinho je u posljednjoj utakmici engleske Premier lige protiv Aston Vile izostavio Hazarda iz početne postave zbog loše igre u odbrani. Hazard je u utorak igrao u Ligi prvaka protiv Dynamo Kijeva, ali bi sutrašnju utakmicu mogao početi sa klupe za rezervne igrače.

„Ne znam šta će biti. Igrao je u Ligi prvaka cijelu utakmicu i bio je dobar. Ima još do utakmice sa West Hamom, nisam odlučio ko će se naći u prvoj postavi“, rekao je Mourinho.

Hazard je prošle sezone bio najbolji igrač engleske Premier lige, ali se ove sezone utopio u sivilo ekipe sa Stamford Bridgea.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.