Mourinho: Neće mi faliti Maradona već Diego jer me uvijek zvao nakon poraza, a nikad nakon pobjede

Bili su u jako dobrim odnosima

Mourinho: Neće mi faliti Maradona već Diego jer me uvijek zvao nakon poraza, a nikad nakon pobjede

E. Čaušević

Jose Mourinho je priznao da ga je baš potresla vijest da je Diego Maradona preminuo.

Maradona je preminuo jučer u svom domu u 61. godini života, a ova vijest je žestoko uzdrmala fudbalski svijet.

Jedan od prvih koji se sinoć oglasio na Instagramu bio je Jose Mourinho ko je poručio da ga je vijest da je Maradona preminuo itekako potresla jer je s njim bio jako dobar prijatelj.

"Postoje Maradona i postoji Diego. Maradona je bio sve ono što ste javno mogli da vidite od fudbala, pa do drugih stvari. Diego je bio drugačiji i imao je zaista ogromno srce. Mogu reći da mi je bio prijatelj jer smo se često čuli preko telefona i sreli smo se nekoliko minuta", kaže Mourinho i nastavlja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada nam Maradona bude falio možemo guglati i prisjetiti se njegove magije, ali Diega ne možemo vratiti i taj čovjek mi najviše fali. Danas sam u svlačionici momcima govorio priče o njemu i trenutke koje smo proveli. Najviše će mi nedostajati pozivi koji su dolazili uvijek nakon poraza i nikad nakon pobjeda. Znao je da nakon pobjeda ne trebam poziv, ali nakon teških trenutaka i poraza je uvijek bio tu za mene. U takvim momentima mi je uvijek govorio 'Mou nemoj zaboraviti da si ti najbolji na svijetu'. To će mi najviše nedostajati, moj Diego".

Top Komentari

srcerukelopata
Ovo je slag'o. Ali Diego je umro i niko to n može provjeriti. Laže Mou kao pas.
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi