Mourinho nervozan, ne želi da govori o Pogbi
Foto: EPA

Mourinho nervozan, ne želi da govori o Pogbi

Edmir Škorić

Izvjesno je da će veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba jedan duži period pauzirati zbog povrede.

Pogba je zaradio povredu 12. septembra u meču Lige prvaka protiv Basela i prve prognoze nisu bile strašne, no onda se pojavila informacija da će Pogba najmanje mjesec dana pauzirati.

Sada se, međutim, smatra da će njegovo 'bolovanje' trajati i duže i niko ne može sa sigurnošću reći kada će se sjajni veznjak vratiti na teren, a i sam menadžer Vragova Jose Mourinho odbija da razmišlja o tome.

"Ne želim da pričam o igračima s teškim povredama kao Rojo, Zlatan ili Pogba. Ne mogu biti optimista, nisu to povrede kao kod npr. Valencije ili Jonesa", tvrdi Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United igra sjajno, niže pobjede na svim frontovima i povreda Pogbe svakako nije dobra stvar za tim s Old Trafforda, no ako je nešto pozitivno u ovoj priči - bit će tu kada bude najpotrebnije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi