Mourinho ni sam ne može dočekati januar, a onda kreće šou
Trenutni United se kao malo poboljšao, ali i dalje je to dalek od onoga što žele navijači, pa će Mourinho dobiti na raspolaganje dodatnih 100 miliona

Dobit će novac za pojačanja

Mourinho ni sam ne može dočekati januar, a onda kreće šou

Edmir Škorić

Manchester United nije na razini na kakvoj navijači žele da bude, pa je klub spreman da Joseu Mourinhu dovede nova pojačanja.

Mourinho nije bio zadovoljan ljetnim prelaznim rokom, ali prema pisanju Guardiana, uprava mu je spremila zimske radosti. Navodi se kako će Mourinho dobiti 100 miliona funti za pojačanja.

Novac koji će dobiti, Mourinho će gledati da pametno potroši, ali fokus će biti defanziva, odnosno stoper koji mu toliko nedostaje.

Osim jednog stopera, Mourinho će gledati da kupi i pravog golgetera, pošto Romelu Lukaku u posljednje vrijeme ne može ništa da pogodi u dresu Crvenih vragova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Špekuliše se da bi u odbranu mogao doći Leiesterov stoper i engleski reprezentativac Harry Maguire, ali u igri je i Francuz Raphael Varane, koji igra u Real Madridu.

Što se napadača tiče, ima nekoliko opcija, među njima Harry Kane i Mauro Icardi, ali vidjet ćemo na kraju na koga će pasti izbor.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Pa kako će za samo 100 miliona pokupovati sve to ?
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi