Mourinho nije opcija: Bivši klub mu zatvorio vrata
Mourinho je s Realom osvojio La Ligu, Kup Kralja i Superkup Španije u sezoni 2010/11 i 2011/12

Perez ne želi Josea za trenera

Mourinho nije opcija: Bivši klub mu zatvorio vrata

Edmir Škorić

Smijenjeni menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho povezivao se s Real Madridom, ali sada su stvari jasne.

Možda bi, ponavljamo možda, Mourinho i želio da se vrati u Madrid, ali očigledno da u Realu ne vide budućnost s njim na klupi.

Marca je objavila kako je predsjednik Kraljeva Florentino Perez odmah odbacio mogućnost Mourinhovog povratka, bez obzira što i danas imaju dobar odnos.

Čelni ljudi Reala i dalje vjeruju Santiagu Solariju, mada je sve izvjesnije da će na kraju sezone klub potražiti nekog drugog na toj poziciji kao duogoročno rješenje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mourinho definitivno optada, pa ako bude i promjene na klupi Reala, Portugalac nema čemu da se nada. Stoga je sve realniji i bliži njegov povratak u Inter, čiji navijači ga obožavaju zbog trostruke krune koju je ranije osvojio s tim timom.

Ali, nema zime za Mourinha, on je na ime odštete zaradio oko 30 miliona eura od Uniteda, a do ljeta će već dobiti priliku da vodi neki klub, mada nije isključeno da bude i selektor nekog nacionalnog tima - možda Portugala? Opet, sve je to možda i šta bi bilo kad bi bilo...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti