Mourinho: Nijedna zemlja ne bi dozvolila Leicesteru titulu

Morao je i to komentarisati

Mourinho: Nijedna zemlja ne bi dozvolila Leicesteru titulu

Portugalski stručnjak Jose Mourinho učinit će sve kako bi izazvao reakciju protivničkog trenera.

Ipak, čini se da je ovog puta otišao predaleko jer će se s njegovim riječima rijetko ko saglasiti, a posebno neće neutralni ljubitelji fudbala.

On je rekao da ni jedna druga zemlja ne bi dozvolila Leicesteru da osvoji titulu.

"Ovo je jedina zemlja u kojoj svi žele da ekipa poput Leicestera postane šampion. Ovo je jedina zemlja u kojoj fudbalske strukture dozvoljavaju da se to desi. U drugim zemljama snažni klubovi to ne bi dopustil. U drugim zemljama oni ne žele da dijele novac. Ne žele da dijele TV prava", rekao je Mourinho. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vjerovatno nećemo dugo čekati na reakciju trenera Leicrestera Clauija Ranierija koji je već imao nekoliko verbalnih sukoba sa Mourinhom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi