"Mourinho nikada nije bio pravi izbor za Manchester United"

Nekadašnji igrač Crvenih đavola poručio

"Mourinho nikada nije bio pravi izbor za Manchester United"

Endin Čaušević

Manchester United nalazi se u jednoj od najvećih kriza u posljednjih desetak godina, a mnogi za to krive Josea Mourinha.

Crveni đavoli su veoma loše počeli novu sezonu, a o rasulu u svlačionici više nema potrebe pričati. United odavno ne pamti ovako loš start, a čini se da su se ovaj svi okrenuli protiv Mourinha kojeg krive za seriju očajnih rezultata.

Povodom toga oglasio se i nekadašnji igrač Manchester Uniteda, Paul Parker, koji je poručio da je klub napravio veliku grešku što je uopšte angažovao Mourinha. Portugalac jeste osvojio dva trofeja, ali za United oni nemaju mnogo značaja pored Premiershipa i Lige prvaka.

"Možemo pričati o dva trofeja koja je osvojio, ali nama ona nisu toliko bitna. Uvijek sam govorio da Mourinho nikada nije bio pravi izbor za Manchester United. Louis van Gaal bi sigurno napravio bolji posao od njega da je ostao na klupi. Vjerujem da će i Mourinho veoma brzo biti bivši jer ovako jednostavno ne ide", rekao je Parker.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi