Mourinho o transferu Matića: Broj 31 je slobodan

Menadžer Manchester Uniteda

Mourinho o transferu Matića: Broj 31 je slobodan

D. Rakanović

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho smatra da njegov klub ima dobru šansu da dovede srbijanskog fudbalera Nemanju Matića. 

Matić želi preći iz Chelseaja u Manchester United i ponovo sarađivati sa portugalskim stručnjakom.  

"Čekamo vijesti. Nemanja veoma, veoma želi da dođe u Manchester United i mislim da imamo dobru šansu. Broj 31 je slobodan", rekao je Mourinho aludirajući na fotografiju koja je danas kružila na Ostrvu.

"Ne znam da li je Nemanja obavio već preglede, nisam bio tamo. Ali, znam da je taj broj slobodan, Schweinsteiger je otišao. Dres je slobodan, imamo nekoliko slobodnih, a 31 je jedan od njih", rekao je Mourinho.

Portugalski stručnjak želi sačekati zvaničnu potvrdu transfera. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U fudbalu ipak ništa nije gotovo dok ne bude zvanično. Bio sam svjedok toliko čudnih situacija, svega sam se nagledao", rekao je Mourinho.

Zvanična potvrda transfera se očekuje u narednim danima, kada bi Matić trebao završiti preglede i preći u United za 50 miliona eura. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi