Mourinho odmarao igrače, rezervisti razbili Wigan

FA Kup

Mourinho odmarao igrače, rezervisti razbili Wigan

Edmir Škorić

Nogometaši Manchester Uniteda deklasirali su Wigan u susretu šesnaestine finala FA Kupa.

Nedavno je Manchester United izborio finale Liga kupa (unatoč porazu od Hulla), a večeras je tim Josea Mourinha nadigrao Wigan, člana Championshipa, u šesnaestini finala FA Kupa.

Mourinho je u ovom meču malo zarotirao igrače, pa je šansu konačno dobio i Bastian Schweinsteiger, ali i drugi igrači na koje Portugalac ne računa puno u prvenstvu.

Fellaini je načeo Wigan na asistenciju Schweinsteigera u 44. minuti, da bi u nastavku United deklasirao goste. Prvo je Smalling u 57. zabio za 2:0, pa je Mkhitaryan u 74. minuti postigao gol na asistenciju Martiala, da bi na kraju u 81. minuti i Schweinsteiger pogodio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United će ubrzo saznati rivala u osmini finala FA Kupa.


Chris Smalling Goal HD - Manchester United 2-0... by Live1Goals
Henrikh Mkhitaryan Goal HD - Manchester United... by Live1Goals
Goal Bastian Schweinsteiger 4-0... by ylberenexhipi
Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi