Mourinho pogubio konce, nakon čudnih izjava izjurio sa press konferencije!
Foto: Screenshot

Nakon teškog poraza Uniteda

Mourinho pogubio konce, nakon čudnih izjava izjurio sa press konferencije!

Manchester United je nakon poraza na gostovanju kod Brightona večeras sa 3:0 poražen od Tottenhama na svom Old Traffordu.

Nakon loše predsezone ni start nove sezone nije donio ništa dobro Unitedu, a sada se glasnije nego ikada špekuliše o otkazu Joseu Mourinhu.

Mnogi vjeruju da on neće dočekati jutro na klupi Uniteda, a nakon poraza do Tottenhama je imao zanimljiv nastup na press konferenciji.

"Prošle godine smo izgubili ovdje od Seville i navijači su nam zvižadli, jer smo to zaslužili, jer nismo bili dobri... Jer nismo bili dovoljno opasni i jer je Sevilla zaslužila pobjedu. A danas su igračima koji su izgubili na domaćem terenu aplaudirali po izlasku sa teren jer su oni to zaslužili", istakao je Mourinho nakon utakmice, a onda se iznervirao i novinarima poručio sljedeće:

"Znate li koji je bio rezultat? Bilo je 3:0, a znate li šta znači "tri"? To je broj mojih titula Premiershipa. Osvojio sam tri titule prvaka Engleske, to znači da sam ja sam osvojio više titula od ostalih 19 trenera zajedno".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon ovih riječi je Mourinho nekoliko puta poručio novinarima da ga poštuju, a onda napustio press konferenciju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
Gluho bilo moj Jozefe
23 1
Kiss
ti si budala
20 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi