Mourinho pojačanja traži u Jelen Super ligi Srbije?

Skauti Chelseaja promatraju Grujića

Mourinho pojačanja traži u Jelen Super ligi Srbije?

S. Bošković

Chelsea razmatra da dovede veznjaka Crvene Zvezde, Marka Grujića, te je več poslao skaute da promatraju njegove igre na terenima Jelen Super lige.

Devetnaestogodišnji igrač, koji je prošao sve niže kategorije Crvene Zvezde, za beogradski klub ubilježio je 18 nastupa, od kako je 2013. godine debitirao za crveno-bijele.

Kako prenose inostrani mediji, skauti Plavaca poslani su u Srbiju kako bi promatrali mladog igrača.

Ipak, londonski tim nije jedini koji je zainteresiran za ovog igrača. Interes je još pokazao i član Bundeslige, HSV, koji je već ovog ljeta želio dovesti Grujića, no igrač je odlučio da potpiše novi ugovor sa Crvenom Zvezdom, koji ga vezuje za Beograd do 2018. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Grujić je za mlade selekcije Srbije ubilježio 15 nastupa. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije