Mourinho pokušao kao običan navijač ući na Allianz Arenu, ali su ga odmah prepoznali

Pratio meč Bayerna i Leipziga

Mourinho pokušao kao običan navijač ući na Allianz Arenu, ali su ga odmah prepoznali

E. Čaušević

Liga prvaka nam se uskoro vraća na TV ekrane, a prvi mečevi osmine finala igraju se 18. februara.

Nakon dva mjeseca pauze najjače klupsko takmičenje na svijetu se konačno vraća i očekuje nas nekoliko velikih utakmica. Jedna od onih koja na prvu i nije baš interesantna je okršaj Tottenhama i Leipziga, ali takvi mečevi obično ponude spektakl.

U Tottenhamu se već uveliko spremaju za okršaj koji je na programu za devet dana, a Jose Mourinho je jučer "špijunirao" svog narednog protivnika u Ligi prvaka.

Mourinho je jučer doputovao u Minhen gdje je na Allianz Areni pratio duel Bayerna i Leipziga. Iako na ovom meču nije bilo golova sigurno da je Mou dobro skautirao ekipu Leipziga.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Njemački mediji prenose da se Mourinho pokušao kamuflirati tako da ga ne prepoznaju na tribinama, ali mu to nije baš uspjelo. On je pokušao kao normalan navijač da uđe na tribine, ali su ga redari odmah prepoznali, te odveli do njegovog mjesta čime su izazvali dosta pažnje.

Image

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije