Mourinho pozvao omiljenog veznjaka u Tottenham
(Foto: EPA)

Želi Fellainija

Mourinho pozvao omiljenog veznjaka u Tottenham

M. Šljivak

Jose Mourinho za sada na veoma dobar način vodi ekipu Tottenhama.

U četiri utakmice na klupi Posebni je dobio tri, ali usprkos dobrim igrama, Mourinho je spreman da dodatno pojača ekipu u januaru.

Spursi se povezuju sa nekoliko imena, a belgijski mediji tvrde da je Jose lično pozvao Marouanea Fellainija i ponudio mu je da obnove saradnju.

Mourinho navodno želi vidjeti belgijskog veznjaka u svom timu i ponudio mu je da se iz Kine vrati u Englesku i da potpiše za Tottenham.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fellaini je ugovorom vezan za ekipu Shandong Luneng do decembra 2021. godine, a bit će interesantno vidjeti hoće li na kraju pristati na poziv iz Londona.

Iskusni Belgijanac je u karijeri igrao za Manchester United, Everton i Standard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi