Mourinho puca na visoko: Rekord pada za defanzivca?

Novo pojačanje za United?

Mourinho puca na visoko: Rekord pada za defanzivca?

Manchester United ovog ljeta namjerava dosta toga promijenti u ekipi.

Nakon što su doveli dva velika pojačanja - Lindelofa i Lukakua i potrošili oko 100 miliona funti, čelnici Uniteda nemaju namjeru stati, već kreću po novog igrača.

Zanimljivo, u pitanju je opet defanzivac, ali ovog puta Mourinho puca na visoko. Za oko mu je zapao štoper Real Madrida Raphael Varane kojeg Kraljevi vjerovatno ni u snu ne namjeravaju pustiti, posebno nakon što su ostali bez Pepea prije nekoliko sedmica. 

Varane je već dugo vremena želja Mourinha, još u vrijeme dok je sjedio na klupi Chelseaja, ali nikada konkretnih pregovora nije bilo. Ipak, obzirom da je United ovog i prošlog ljeta pokazao da može praviti velike transfere, ne bi trebalo čuditi ukoliko na kraju slome otpor Reala i dovedu Varanea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, za to će im trebati ogroman novac, a u najmanju ruku morat će da obore rekord u visini obeštećenja za jednog defanzivca, a on iznosi 50 miliona funit (Manchester City za Walkera).

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi