Mourinho: Ronaldo je ogromna stvar za italijanski fudbal

Portugalac o sunarodnjaku

Mourinho: Ronaldo je ogromna stvar za italijanski fudbal

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho prokomentarisao je dolazak Cristiana Ronalda u Juventus.

Sjajni Portugalac je za 100 miliona eura prešao iz Real Madrida u Juve što je, prema mišljenju Mourinha, ogromna stvar za italijanski klupski fudbal.

"Dolazak Ronalda u Seriju A je fantastičan za italijanski fudbal, naravno najviše za Juventus. Oni su i do sada dominirali u svom prvenstvu, a sada bi titule trebali osvajati još lakše", rekao je Mourinho, te dodao:

"Međutim, vjerujem da će Ronaldov dolazak u Juve motivisati njihove rivale. Predpostavljam da će Inter, Napoli, Milan i Roma sada probati da uzvrate udarac Staroj dami, a imat će i motiv više kada budu igrali protiv njih".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nova sezona u Seriji A počinje krajem augusta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije