Mourinho: Selektorski posao me ne zanima

Posebni čeka na ponudu

Mourinho: Selektorski posao me ne zanima

Portugalac Jose Mourinho bez angažmana je otkako je krajem prošle godine dobio otkaz u Manchester Unitedu.

Epizoda na Old Traffordu nije bila pretjerano uspješna po portugalskog stratega kojem je u decembru 2018. uručen otkaz, no svejedno za 'Posebnim' ne nedostaje interesovanja, štaviše sve je više klubova s kojima se povezuje.

Ipak, Mourinho je za inostrane medije izjavio da neće žuriti, da ponuda koja dođe mora biti ona 'prava', a za sada je jedino poznato da ga selektorski posao ne zanima.

"Biti selektor je nešto specifično, ali ja volim svakodnevni posao, mnogo takmičenja i utakmica. Želim ostati na klupskoj sceni", poručio je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također je Mourinho otkrio je već odbio tri-četiri ponude i da se trenerskom poslu namjerava vratiti ovog ljeta.

Dosad je Mourinho, podsjetimo, pored Manchester Uniteda vodio Chelsea, Real Madrid, Inter, Porto i Benficu. U svim je zemljama osvajao trofeje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi