Jose Mourinho: Odbio sam tri ili četiri ponude, jer znam šta želim i gdje želim
Portugalac nije želio prihvatiti bilo kakav posao i ima sasvim jedinstvenu želju. Pitanje je samo gdje će na kraju nastaviti trenersku karijeru (Foto: EPA)

Jose Mourinho: Odbio sam tri ili četiri ponude, jer znam šta želim i gdje želim

M. Šljivak

Jose Mourinho dobio je otkaz u redovima Manchester Uniteda krajem 2018. godine.

Nakon serije loših rezultata rukovodstvo tima sa Old Trafforda je odlučilo da Posebnom uruči otkaz i od tog trenutka je portugalski stručnjak bez posla.

Ipak, govoreći za beIN Sports Mourinho je otkrio kako je imao određenih ponuda, ali da ih je odbio jer želi preuzeti određeni klub.

Iako je otkrio jednu informaciju, ime kluba nije želio...

"Tri i po mjeseca sam bez posla i spremam se da ponovo sjedem na klupu. Kada ste u svijetu fudbala od silnih obaveza nemate vremena za sebe. Iskoristio sam proteklih nekoliko mjesci kako bi napunio baterije", rekao je Mourinho, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Trenerska pozicija je zaista posebna. Uživam u svakodnevnom radu i želim se vratiti ovog ljeta, na samom početku sezone. Znam tačno šta želim i zato sam nedavno odbio tri-četiri ponude. Ne želim govoriti ime kluba, ali tip posla i stil kluba, tačno znam šta želim i nadam se da ću dobiti posao", istakao je Jose.

Mourinho se često povezuje sa povratkom na klupu Intera. Italijanski mediji tvrde da je upravo on taj koji će zamijeniti Luciana Spallettija, ali na konačnu objavu ćemo morati da sačekamo do kraja sezone.

Top Komentari

Tony Kovacic
JOSE UNO DI NOI CE SOLO L INTER
2 1
barcaforever
PSG
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi