Mourinho sreo starog poznanika, kada mu je vidio stomak odmah ga počeo zezati

Portugalac je zaista poseban

Mourinho sreo starog poznanika, kada mu je vidio stomak odmah ga počeo zezati

Admin Čaušević

Jose Mourinho duže od 15 godina radi u vrhunskim evropskim klubovima, a većinu trenerske karijere je proveo u Engleskoj. 

Kada je počeo da vodi Chelsea tada je Kolo Toure nastupao za Arsenal. U međuvremenu Portugalac je promijenio niz klubova, dok je iskusni defanzivac otišao u penziju.

Stari znaci sreli su se jučer na meču Tottenhama i Leicester Cityja. Mourinho je menadžer Pijetlova, a Toure član stručnog štaba Lisica.

Mourinho ne bi bio Mourinho da na sebe nekako ne bi skrenuo pažnju, uradio je to i prilikom pozdrava za nekadašnjim igračem Arsenala, Manchester Cityja i Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Očigledno je bilo da je Toure nakon odlaska u penziju dobio nekoliko kilograma što Mourinho nije promaklo pa je odmah počeo nekada odličnog defanzivca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi