Mourinho: Šta me briga hoće li Juventus osvojiti trofeje!
Foto: EPA

Posebni sasvim iskren

Mourinho: Šta me briga hoće li Juventus osvojiti trofeje!

Midhat Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho večeras će svoj tim predvoditi u meču četvrtfinala Evropske lige protiv Anderlechta.

Crveni đavoli u ovaj meč ulaze kao veliki favoriti, a belgijski novinari su iskoristili šansu da Posebnog pitaju i za rezultat meča Juventus - Barcelona u četvrtfinalu Lige prvaka.

Povod je bila činjenica da je Mourinho predvodio velike rivale ovih ekipa Inter i Real Madrid, a menadžer Uniteda je otkrio kako nije impresioniran igrom Stare dame koja je razbila Katalonce s 3:0.

"Jesam li impresioniran Juventusom? Nisam. Nemoguće je da vas impresionira tim koji iz godine u godinu radi poboljšanju kvaliteta. Nemgouće je da me to impresionira", istakao je Mourinho, te je istakao da ga ne zanima ako Juve osvoji trostruku krunu ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nije to moj problem. Ne zanima me to", dodao je menadžer Crvenih đavola s Old Trafforda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi