Vidić: Meni je s 35 godina muka od fudbala, Ibra je fenomen
Foto: EPA

Srbijanski fudbaler o napadaču Uniteda

Vidić: Meni je s 35 godina muka od fudbala, Ibra je fenomen

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović pred početak ove sezone stigao je u Manchester United, ali su mnogi smatrali da je njegovo vrijeme prošlo.

Ibrahimović je proslavio svoj 35. rođendan i odlučio je da karijeru nastavi u dresu Manchester Uniteda. Iako su mnogi smatrali da mu je vrijeme za penziju, te da nije više na istom nivou on je dokazao da su za njega godine samo broj.

Švedski napadač je proteklog vikenda zatresao mrežu Sunderlanda i to je bio njegov 28. gol u dosadašnjem dijelu sezone. Nakon utakmice Ibra je u svom stilu izjavio da je sve bolji kako godine prolaze. 

Nekadašnji igrač Uniteda, Nemanja Vidić, izjavio je da se divi Zlatanu koji je isto godište kao srbijanski fudbaler. Vidić je prošle godine završio svoju karijeru i priznao je da mu jednostavno umoran od fudbala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Uvijek sam znao da je on vrhunski napadač. Igrao sam nekoliko puta protiv njega i znam koliko je teško čuvati ga. Imati 35 godina i biti spreman za svaki meč, posebno u Engleskoj, je za svaku pohvalu. Ja sada imam 35 godina i umoran sam od fudbala. Po Zlatanu se vidi da još uvijek uživa u fudbalu i da se osjeća dobro na terenu", rekao je Vidić.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi