Mourinho stigao u Madrid na pregovore?

Portugalac se vraća u kraljevski klub?

Mourinho stigao u Madrid na pregovore?

Endin Čaušević

Rafael Benitez večeras će najvjerovatnije dobiti otkaz na klupi Real Madrida, a uskoro će biti i poznat novi trener kraljevskog kluba.

Španski mediji prenijeli su da će na klupu Reala sjesti Zinedine Zidane koji bi klub trebao voditi do kraja ove sezone. Ipak, došlo je do velikog preokreta nakon što je u Madridu danas uočen Jose Mourinho.

Navodno, Perez je kontaktirao Mourinha i pitao ga da se vrati u klub, a njegov boravak u Madridu otkriva dovoljno. Kako piše Marca Mourinho bi trebao biti novi trener Real Madrida, a još uvijek nije poznato da li će na klupu doći odmah ili na kraju sezone.

Predsjednik Real Madrida zakazao je za večeras vanrednu press konferenciju na kojoj bi mnoge stvari trebale biti jasnije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi