Mourinho uoči duela sa Chelseajem: Imaju strašan tim
FOTO - EPA

Mourinho uoči duela sa Chelseajem: Imaju strašan tim

A. Beganović

Derbi 10. kola Premiershipa odigrat će trećeplasirani Chelsea i prvoplasirani Tottenham.

Ovaj duel zanimljiv je i s obzirom da na klupi Tottenhama sjedi čovjek koji je zlatnim slovima upisan u historiju Plavaca, Jose Mourinho.

Upravo je Mourinho danas govorio o ovom meču, a istakao je da njegov bivši klub ima sjajan tim.

"Nije važno da li na Stamford Bridge dolazimo kao prvi ili iza Liverpoola, to nam ništa ne mijenja. Govorim od početka sezone, želimo samo pobijediti u svakom narednom meču i ništa više", rekao je Mourinho i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sve je moguće u duelu sa Chelseajem. Dugo smo u fudbalu i znamo da je sve moguće, ali naš cilj je pobjeda. Chelsea ima nevjerovatan tim. Uopšte se ne zamaram ko će igrati jer imaju stvarno dobre igrače".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije