Mourinho traga za pojačanjima, jedno je već spremno?

Tottenham želi mladog defanzivca

Mourinho traga za pojačanjima, jedno je već spremno?

Jose Mourinho i Tottenham su navodno već sve spremili za prvo pojačanje. Iako su se sa Tottenhamom već počela povezivati neka zvučna imena, transfer koji je navodno blizu zaključivanja neće biti vezan za veliku zvijezdu.

Football Insider piše da je Tottenham spreman za dovođenje štopera Norwicha Bena Godfreyja već u januaru.

Navodno su se Pijetlovi za Godfreayja raspitivali još ljetos, prije nego što je on potpisao novi ugovor sa Norwich Cityjem.

Tottenham međutim nikada nije odustao od 21-godišnjeg defanzivca, te je on itekako na radaru londonskog kluba i za januarski prelazni rok.

Naravno, Tottenham neće biti bez konkurencije s obzirom da je mladi reprezentativac Engleske itekako privukao pažnju na sebe u proteklom periodu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Treba reći i da se vjeruje da će Norwich za transfer Bena Godfreyja tražiti od 25 do 30 miliona eura.

Inače, Tottenham već neko vrijeme traga za "domaćim" rješenjima za štoperske pozicije. Toby Alderweireld i Jan Vertonghen već ulaze u pozne igračke godine, pa su Pijetlovima potrebni igrači koji će u budućnosti biti okosnica zadnje linije.

Top Komentari

roletar
Pa vi ste prvi objavili da će kurinjo u prvom klubu koji ga angažuje dovesti dvojicu igrača dinama. Gdje su sada ta dvojica iz dinama i gdje ste vi kao portal. Smeće
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi