Mourinho: Trava je lijepa, očito igrači Arsenala vole da budu na njoj
Mourinho je na šaljiv način prikazao postupke igrača Arsenala na večerašnjem meču. (Foto: EPA=

Portugalac u svom stilu

Mourinho: Trava je lijepa, očito igrači Arsenala vole da budu na njoj

E. Škorić

Jose Mourinho je sretan nakon velike pobjede na Emiratesu i poručuje: "United sada ima najboljeg golmana na svijetu".

United je slavio s 3:1 u 15. kolu Premier lige na gostovanju kod starog rivala Arsenala, ali De Gea je imao skoro 15 odbrana i većina njih su vrhunske, pa je špansku čuvar mreže izrastao u junaka Crvenih vragova.

"Imali su dosta šansi, ali mi imamo velikog golmana. Ono što sam danas vidio, De Gea je najbolji na svijetu", kazao je Mourinho.

"Fantastična utakmica. Obožavam moje igrače. Oni zaslužuju velike riječi od mene. Nevjerovatni su, divni i fenomenalni i zaslužuju tri boda", tvrdi Portugalac i nastavlja:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne znam, ostavljam vama da procijenite situaciju s Pogbom (crveni karton), duel Lukakua i Koscielnog, igrače Arsenala na travi i da sami donesete zaključke... Trava ovdje je lijepa, igrači Arsenala očito žele da budu na njoj i dopada im se to", u svom stilu Mourinho odgovara novinarima koji pitaju je li sudija imao grešaka večeras.

Mourinho može da žali zbog Pogbine gluposti, obzirom da francuski veznjak propušta naredno kolo i veliki okršaj sa Cityjem na Old Traffordu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi