Mourinho "udario" i po bivšem klubu

"Chelsea nije zaslužio trofej"

Mourinho "udario" i po bivšem klubu

E. Škorić

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho smatra da Chelsea nije zaslužio FA kup.

United je sinoć poražen od Chelseaja na Wembleyu, a gol odluke za Plavce postigao je Eden Hazard iz penala u 22. minuti. Mourinho je još jednom pokazao da nema previše respekta prema protivniku, čak ni prema bivšem timu.

"Mislim da smo mi bili bolji, ali to je nogomet. Baš me zanima šta ljudi pričaju ili šta će napisati, pošto, da je moj tim igrao kao Chelsea, mogu da zamislim šta bi bi bilo", rekao je Mourinho, pa je dodao:

"Čestitam Chelseaju, ali nisu zaslužili pobjedu. Mi smo je zaslužili. Chelsea se branio s devetoricom, a nama je falio Romelu Lukaku".

On je kazao kako su u Chelseaju znali da će biti dominantniji ako se povuku ispred tima koji nema visoke igrače poput Lukakua ili Fellainija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi