Mourinho uoči meča protiv Bayerna igračima Tottenhama zabranio jednu stvar
Mourinho je zabranio da njegovi igrači ponovo gledaju prvi meč protiv Bayerna

Trener londonskog kluba želi da se njegov tim fokusira samo na sebe

Mourinho uoči meča protiv Bayerna igračima Tottenhama zabranio jednu stvar

S. Pašalić

Tottenham će u srijedu gostovati kod ekipe Bayerna u posljednjem šestom kolu grupne faze Lige prvaka.

Ova utakmica neće imati neki preveliki značaj za oba tima s obzirom da su već osigurali prolazak u nokaut fazu.

Ipak, Spursi ne pamte po dobrom prvi meč protiv bavarskog tima koji ih je ponizio u Londonu sa čak 7:2.

Bilo je to vrijeme kada je Tottenham još uvijek vodio Mauricio Pochettino, a Jose Mourinho, koji je nedavno preuzeo ovaj klub izjavio je uoči meča protiv Bayerna da je zabranio svojim igračima da ponovo gledaju meč u kojem su Bavarci ostvarili visoku pobjedu.

"7:2? Zabranio sam bilo kakvo razmišljanje tome. Gledao sam to par puta sa svojim pomoćnicima i pravili smo analizu, pokušavali smo proći kroz svaki detalj, ali igrači neće vidjeti nijednu sliku sa tog meča uopšte"

"Fokusirat ćemo se na nas, više nego na Bayern, razviti naš model igre s različitim licima i različitim tijelima, ali postoji određeni način na koji ga pokušavamo razvijati i potpuno smo fokusirani na nas, a manje na Bayern.", rekao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi