Mourinho uplašio englesku javnost vijestima o Kaneovom oporavku: "Nikad se ne zna..."

Nadaju se da će sve ići po planu

Mourinho uplašio englesku javnost vijestima o Kaneovom oporavku: "Nikad se ne zna..."

E. Čaušević

Napadač Tottenhama, Harry Kane, vjerovatno je završio ovu sezonu nakon što je morao na operaciju tetive u lijevom koljenu.

Tottenham je potvrdio da je operacija prošla u najboljem redu, te da bi se Kane na teren trebao vratiti tek krajem sezone. Njegov oporavak se očekuje u aprilu, ali u slučaju da oporavak prođe bez ikakvih dodatnih problema.

Međutim, Jose Mourinho je malo prepao englesku javnost izjavom da nije baš siguran da će Kane ikako igrati do kraja sezone. To je za Engleze loša vijest s obzirom da se na ljeto igra Evropsko prvenstvo, te da je Kane važna karika u reprezentaciji Engleske.

"Očekuje se da će se on vratiti sredinom aprila, ali s takvim povredama nikada ne znate. Može biti da će se vratiti na kraju aprila ili u maju, a čak da ga nećemo gledati do naredne sezone. Sada je teško bilo šta govoriti na tu temu", poručio je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, engleska javnost se nada da će Kaneov oporavak ići prema planu i da će se na teren vratiti u aprilu kako bi uspio ući u formu prije početka Evropskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi