Tottenham dovodi igrača kojeg je ljetos pustio besplatno

Pijetlovi "izgubljeni"

Tottenham dovodi igrača kojeg je ljetos pustio besplatno

A. Čaušević

Trenerska promjena nije previše pomogla Tottenhamu s obzirom da londonski tim pod vodstvom Josea Mourinha manje-više bilježi iste kao kada je na klupi sjedio Mauricio Pocchetino. 

Dodatna glavobolja za Tottenham je povreda kapitena i najboljeg igrača,y Harryja Kanea. Sjajnog napadača čeka nekoliko mjeseci pauze.

Upravo iz tog razloga popularni Pijetlovi tragaju za novim napadačem, a kao jedna od opcija spominje se Fernando Llorente.

Gazzettalo Dello Sporti navodi kako je Napoli spreman pustiti iskusnog Španca na posudbu Tottenhamu do kraja sezone, a završnu riječ će imati Llorente.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Intersantno, ovaj 34-godišnjak je prošle sezone igrao za Tottenham, a londonski klub je napustio kao slobodan igrač. Nekoliko mjeseci kasnije mogao bi se vratiti u London.

Llorente je u dosadašnjem dijelu sezone na 21 meču u dresu Napolija zabio četiri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi