Mourinho više ne prašta nikome, pa ni Pogbi

Francuzu zadnja šansa

Mourinho više ne prašta nikome, pa ni Pogbi

Edmir Škorić

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho gubi strpljenje kada je u pitanju francuski veznjak Paul Pogba.

Mourinho je tokom čitave sezone branio Pogbu od raznih kritika, ali očigledno je i sam Portugalac odustao od toga i smatra da je vrijeme da bivši igrač Juventusa konačno opravda silno uloženi novac.

Veliki krivac za nešto lošije Pogbine partije je i sam menadžer Mino Raiola, koji je u ugovor s Unitedom natprao brojne stavke koje se ne tiču nogometa, pa je ovaj primoran ispunjavati razne marketinške želje.

Mourinhu se ne dopada da se gradi brend od njegovog igrača, želi da ovaj na terenu pokaže svoje vrijednosti i da konačno zaigra u pravom izdanju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U suprotnom, navodi se, Mourinho je spreman Francuza poslati na klupu za rezervne igrače, ma koliko god to zvučalo nestvarno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi