Mourinho želi dovesti napadača porijeklom iz BiH

Traži se zamjena za Kanea

Mourinho želi dovesti napadača porijeklom iz BiH

U Tottenhamu užurbano rade na potrazi za novim napadačem.

Spursi do kraja prijelaznog roka pokušavaju pronaći napadača koji bi adekvatno zamijenio Harryja Kanea, čiji se povratak na teren očekuje tek na proljeće, a na listi želja se nalazi nekoliko imena.

Navodno je trener Jose Mourinho 'bacio oko' na Krzysztofa Piateka iz Milana, pominje se još i Napolijev Fernando Llorente, a prema posljednjim informacijama među opcijama je također i Haris Seferović koji trenutno igra za Benficu.

Ime ovog napadača porijeklom iz Bosne i Hercegovine se prethodnih sedmica dovodilo i u vezu s Romom, a časopis 'O Jogo' iz Portugala piše kako je sada interes pokazao i Tottenham čiji bi čelnici željeli realizovati posao do kraja januara.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Seferović u svom ugovoru s Benficom ima klauzulu od 60 miliona eura, ali se navodi da bi ga Benfica pristala dati i za manji novac.

Kroz karijeru Seferović je ranije, podsjetimo, nastupao za Eintracht iz Frankfurta, Real Sociedad, Fiorentinu, Lecce, Novaru... Za reprezentaciju Švicarske dosad je odigrao 64 zvanične utakmice.

Top Komentari

Plavi_Strumf
Jesu li oni normalni cuj on 60,miliona Inter Eriksena za 20 uzeo, Halaand 20.... oj Boze dajte ljudi avaz mi donesite da skocim na glavu
2 5
Saimai1316
Hahah bogami dragog ja nemam nista protiv tog momka,ali sportski gledano ako on vrijedi 60 miliona onda Dzeko u ovim godinama vrijedi negdje oko 400 miliona plus bonusi,,daj bolan kakav Seferovic 60 mil
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi