Mourinho želi igrača koji Simeoneu nije potreban u Atleticu

Traži se pojačanje u odbrani

Mourinho želi igrača koji Simeoneu nije potreban u Atleticu

Manchester United će u januarskom prelaznom roku pokušati dovesti pojačanje iz Atletico Madrida.

Prema pisanju britanskih medija, na meti Crvenih đavola nalazi se stoper Atletica Jose Gimenez, koji se nalazi u nemilosti Diega Simeonea.

Gimenez je stoper koji se u ovoj sezoni nije naigrao i gotovo uvijek je na klupi zbog Godina i Savića, pa nije tajna da bi i on u potrazi za većom minutažom želio promijeniti klub.

Jose Mourinho se našao u iznenadnim problemima zbog povrede Erica Baillyja, koji će odsustvovati nekoliko mjeseci zbog povrede, a u stoperu Atletica vidi pravo rješenje za probleme u odbrani.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gimenezov ugovor s Atleticom važi još dvije godine, a špekuliše se da će na Vicente Calderonu za njega tražiti 50 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti