Mourinho: Zločin je što ćemo opet na teren u subotu

Posebni razočaran zbog zgusnutog rasporeda

Mourinho: Zločin je što ćemo opet na teren u subotu

Trener Tottenhama Jose Mourinho razočaran je zbog zgusnutog rasporeda utakmica u engleskom Premiershipu. 

Samo dva dana nakon što su pobijedili Brighton sa 2:1, Pijetlovi će opet na teren. Sutra igraju protiv Norwicha a zbog toga se Mourinho požalio.

"Zločin je to što ćemo ponovo na teren za dva dana. To je protiv svakog zakona psihologije, biologije, biohemije", kazao je Posebni.

Inače, poslije subotnjeg okršaja protiv Norwicha Tottenham već u srijedu ponovo izlazi na teren i igra protiv Southamptona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To znači da će Pijetlovi u samo šest dana odigrati tri meča Premiershipa. Naravno, nije samo njima tako već i svim ostalim ekipama iz Engleske.

Top Komentari

wenger86
Zlocin je sto ljudi rade po 12 sati dnevno ukljucujuci cak i vikende a nemogu zaradit za zivot ono sto vi dobijete u sedmici..
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi