Bešiktaš dovodi zvijezdu iz Premier lige kao iznenađenje za navijače

Mkhitaryan na meti Bešiktaša

Bešiktaš dovodi zvijezdu iz Premier lige kao iznenađenje za navijače

Edmir Škorić

Turski velikan Bešiktaš sprema iznenađenje navijačima, tako što planira da dovede veliku zvijezdu iz Engleske.

Bešiktaš je prvak Turske i želi i ove sezone to biti, a poznato je da najveći turski klubovi imaju taj običaj da dovode pomalo zaboravljene zvijezde iz evropskih velikana.

Tako će u Bešiktaši nastojati da možda već u januaru dovedu Henrikha Mkhitaryana, koji je izgubio startno mjesto na Old Traffordu.

Armenac je imao dobar početak sezone u Unitedu, no ubrzo ga je Mourinho naprosto prekrižio i skoro da nikako ne igra. Bivši veznjak Borussije Dortmund naći će se na transfer listi u januaru i sve je spremno za njegov odlazak.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Čelnici Bešiktaša Mkhitaryana vide kao zamjenu za Taliscu koji će se vratiti u Benficu odakle je posuđen, a čini se da će moći za neku pristojnu novčanu sumu dobiti kvalitetnog nogometaša.

Mkhitaryan će dobiti šansu u dresu Uniteda sutra protiv Bristol Cityja u meču Liga kuap, a to bi ujedno mogao da bude njegov oproštajni meč u dresu Crvenih vragova. Za ovog igrača se inače zanima i Inter, te dortmundska Borussija, u kojoj se i proslavio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi