Mourinhova sudbina u Kloppovim rukama
Foto: EPA

Otkaz ako izgubi od Liverpoola

Mourinhova sudbina u Kloppovim rukama

Midhat Šljivak

Jose Mourinho dobiće otkaz ako izgubi subotnji meč protiv Liverpoola.

Chelsea igra očajno ove sezone. Tek su 15. na tabeli 11 bodova iza vodećih Arsenala i Manchester Cityja.

Iako je ranije najavio kako je Posebni siguran na klupi Plavaca, vlasnik tima sa Stamford Bridgea Roman Abramovič, izgubio je strpljenje.

Mourinhova posljednja šansa je Liverpool. Ako Portugalac u subotu izgubio od tima s Anfielda, Chelsea će tražiti novog menadžera.

S druge strane ga čeka Jurgen Klopp. Njemački stručnjak traži prvu pobjedu klupi Redsa, a ako je dočeka protiv Chelseaja, Mourinho će spakovati kofere.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mourinhova sudbina je u Kloppovim rukama...

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.