Mourinhove riječi su teško pale Shawu

Nije to zaslužio

Mourinhove riječi su teško pale Shawu

Engleski fudbaler Luke Shaw glavni je krivac poraza Manchester Uniteda proteklog vikenda u gostima kod Watforda.

Tako barem smatra trener Crvenih đavola Jose Mourinho koji je upravo ovog lijevog beka prozvao na press konferenciji poslije meča, kazavši da je veoma loše reagovao kod drugog gola Watforda.

Mediji u Engleskoj koji su bliski klubu sa Old Trafforda poručuju da su Shawu veoma teško pale Mourinhove riječi. Shaw je poručio da mu je Mourinho na greške trebao ukazati lice u lice među četiri zida, a ne na press konferenciji, gdje su svi bili prisutni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, poručio je da mu nije lako vratiti se na teren poslije nekoliko mjeseci pauze zbog teške povrede noge, te da još uvijek nije u pravoj formi i da je Mourinho trebao imati razumjevanje za to.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi