Mourinhu višak, ali još uvijek je majstor
Foto: EPA

Debitovao za Chicago Fire

Mourinhu višak, ali još uvijek je majstor

D. Rakanović

Bivši njemački reprezentativac Bastian Schweinsteiger debitovao je večeras u remiju (2:2) za svoj novi klub Chicago Fire protiv Montreala. 

Schweini je već u 17. minuti postigao pogodak glavom i time potvrdio da će biti veliko pojačanje za ekipu Veljka Paunovića.

Ali to nije bilo sve što je Nijemac uradio večeras. 

Ovaj 32-godišnji fudbaler je pokazao da još uvijek ima dobar osjećaj za igru i vještinu, te da nije zaboravio igrati fudbal.

To je i dokazao tako što je u jednom napadu majstorski provukao loptu kroz noge protivničkom igraču.  Ovaj potez je izazvao oduševljenje na društvenim mrežama.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti