Atletico obavijestio javnost o stanju Mousse Dembelea

Srećom, sve je u redu

Atletico obavijestio javnost o stanju Mousse Dembelea

Edmir Škorić

Moussa Dembele uplašio je svoje saigrače nakon što je kolabirao tokom današnjeg treninga Atletica.

Dembele je među onim igračima koji nisu otputovali na nacionalne obaveze, pa je u Madridu trenirao sa nekim od saigrača.

U jednom trenutku Dembele se samo srušio na travu, onesvijestio se i zabrinuo sve oko sebe. Morao je na dodatne pretrage u bolnicu.

"Moussa Dembele je pretrpio lagani pad krvnog tlaka tokom treninga i zato je isti napustio. Nadgledat će ga ljekari, ali za sada je sve u redu", saopštio je španski klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju je u vlastitom automobilu napustio kompleks Atletica, te je i sam potvrdio novinarima da se osjeća dobro i da nema razloga za brigu.

Top Komentari

Gvardijan
Kada su stvari u sportu i nekom klubu poslozene onda mora biti dobrih rezultata.Ljudi i na treningu imaju kola hitne pomoci.Svaka cast.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi