Dembeleovom agentu na aerodromu u Barceloni zazvonio mobitel, a novinari vidjeli ko ga zove

Mnogi smatraju da je to njegov jeftin trik

Dembeleovom agentu na aerodromu u Barceloni zazvonio mobitel, a novinari vidjeli ko ga zove

E. Čaušević

Fudbalski agent Moussa Sissoko jučer je doputovao u Barcelonu kako bi obavio razgovore s katalonskim klubom.

Sissoko zastupa Ousmanea Dembelea koji je u nekoliko navrata odbio da produži ugovor s Kataloncima, a na kraju su čelnici kluba odlučili da više neće biti u konkurenciji za utakmice Barcelone dok se ne riješi situacija.

U Barceloni su bili sigurni da će Dembele ostati i produžiti ugovor koji ističe ovog ljeta, a onda je njegov agent poslao nevjerovatne uslove koje traži za svog klijenta, te je bilo jasno u startu da to klub ne može ispuniti.

Jasno je bilo svima da Sissoko ima cilj da Dembele na ljeto besplatno napusti klub i bez obeštećenja pronađe novi tim, a tako bi njegov agent u pregovorima mogao da traži ogroman bonus.

No, sve se promijenilo kada je Xavi izbacio Dembelea iz konkurencije za utakmice i iz kluba je dobio jasnu poruku da treba napustiti Barcelonu do kraja januara ili će do kraja sezone pratiti mečeve s tribina.

Kada su shvatili da se u Barci ne šale Sissoko je odlučio da doputuje u Španiju i obavi razgovore s čelnicima kluba, te navodno Dembele sada nema ništa protiv ostanka u katalonskom timu.

Sissoko je jučer stigao u Barcelonu gdje ga je čekalo nekoliko novinara i fotoreportera, a on je izašao s mobitelom u ruci koji je zazvonio u tom trenutku. Na fotografiji se vidi kako je Sissoka navodno nazvao sportski direktor PSG-a, Leonardo, jer je pisalo na ekranu "Leonardo PSG".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, španski mediji smatraju da je to bio jeftin trik Sissoka i pokušaj da uvjeri Barcelonu kako pregovara s PSG-om, ali su sigurni da mu takav potez neće proći kod čelnika Barce.

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi, telefon i tekst

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

MaDaj
hahahha ovo vise nego providno haha,
10 2
E.Car
Koji bolid!!!!
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi