Moussa Sissoko nije mogao saznati bolje vijesti

Real Madrid želi igrača Newcstlea

Moussa Sissoko nije mogao saznati bolje vijesti

Endin Čaušević

Francuski reprezentativac Moussa Sissoko i dalje se nalazi u nemilosirdi čelnika Newcastlea.

Sissoko je pružio sjajne partije na Evropskom prvenstvu, ali mu je to samo otežalo situaciju u klubu. Iako je Newcastle ispao u niži rang klub i dalje traži za Francuza 35 miliona eura. 

Iako se činilo da Sissoko ostaje u Newcastleu jer čelnici kluba neće spustiti cijenu, situacija bi se uskoro mogla preokrenuti. Naime, engleski mediji prenose da je Real Madrid zainteresovan za usluge ovog igrača.

Navodno, Zinedine Zidane je poručio Florentinu Perezu da želi Sissoka na Santiago Bernabeu ovog ljeta. Naravno, ukoliko se kraljevski klub odluči da dovede Sissoka njima će najmanji problem biti platiti 35 miliona eura Newcastleu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi