Nastavlja se noćna mora za Moussu Sissoka

Newcastle ga i dalje ne želi pustiti

Nastavlja se noćna mora za Moussu Sissoka

Endin Čaušević

Francuski reprezentativac Moussa Sissoko i dalje se nalazi u nemilosti čelnika Newcastlea.

Sissoko je dao do znanja čelnicima kluba da želi napustiti St. James Park jer nema namjeru da igra u Championshipu. Ipak, nakon dobrih partija na Evropskom prvenstvu Newcastle je njegovu cijenu udvostručio, te sada traže 35 miliona eura.

Francuski igrač nalazi se na meti nekoliko klubova, a najuporniji je Juventus. Ipak, Stara dama nema namjeru da plati čak 35 miliona eura za fudbalera Newcastlea.

"Prije nekoliko dana sam mu poslao poruku da zadovoljavajuća ponuda još nije stigla. Odgovorio mi je i sve je prošlo kako treba. To je fudbal, morate čekati da dođe prava ponuda. Znam da on želi da ide, ali čelnici kluba su rekli da ga neće pustiti za 'siću'. Istina je da ga želi Juve, ali isto tako i nekoliko drugih klubova", rekao je menadžer Svraka, Rafael Benitez.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sissoko će se za nekoliko dana vratiti sa odmora, te će se priključiti treninzima Newcastlea. Ipak, francuski reprezentativac je poručio Benitezu da se nada da će već prije toga naći novi klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi