Moyes: Ljut sam na svoju ekipu

Stručnjak bio ljut nakon poraza od Readinga

Moyes: Ljut sam na svoju ekipu

Trener Evertona, David Moyes istakao bo je veoma nezadovoljan nakon današnjeg poraza njegove ekipe od Readinga.

Karamele su vodile na poluvremenu zahvaljujući Stevenu Naismithu, ali je Reading prekrenuo golovima Adama le Fondrea.

 

"Ljut sam kako nikada nisam bio nakon utakmice. Nisam ljut na sudije. Ljut sam na svoju ekipu", rekao je Moyes te je dodao:

 

"Bili smo sjajni u prvom poluvremenu, kao što smo bili protiv Fulhama i Sunderlanda. Ipak, nismo ih kaznili. Ostavili smo otvorena vrata i pustili smo ih unutra. Bili smo darežljivi prema njima. Davali smo im kornere, slobodne udarce, loptu u sredini terena".

 

"Morate Readingu i Brianu McDermottu odati priznanje jer su uspjeli, a mi smo ih ohrabrivali. Ne realizujemo prilike koje kreiramo", rekao je Moyes na kraju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Everton je nakon današnjeg poraza pao na peto mjesto na tabeli Premier lige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.